Alle som kjenner til Von Doren er også kjent med merkets tilknytning til sjakk!

Von Doren og sjakk har med tiden blitt uløselig knyttet sammen; Von Doren-gründer og tidligere filmskaper Øyvind Von Doren Asbjørnsen har regissert “Prinsen av Sjakk” og vært medprodusent på “MAGNUS”, Von Dorens flaggskip har fått navnet Grandmaster, og blant deres ambassadører finner vi navn som juniorverderdensmester Aryan Tari.


Partnerinnhold


Sitat Øyvind: “Dette er først og fremst memorabilia for verdens sterkeste sjakkturnering".


Det er derfor helt naturlig at Von Doren for tredje år på rad er Official Timekeeper når verdens sterkeste sjakkturnering Altibox Norway Chess går av stabelen i Stavanger 3. Juni.

Det er heller ingen overraskelse at akkurat Von Doren ble kontaktet da Norway Chess ønsket å lage et offisielt armbåndsur til årets turnering. Von Doren har designet og produsert en kolleksjon i kun 300 nummererte eksemplarer fordelt på tre modeller. På to av modellene er tallmarkørene erstattet med sjakktrekk fra et legendarisk parti mellom Richard Réti og Savielly Tartakower spilt i 1910. Nevnte trekk er også gravert inn på baksiden av alle klokkene.

Andre detaljer verdt å merke seg er sveitsisk urverk,Norway Chess-logo gravert på krone og spenne, samt skive med sunburst-effekt og sub second dial. Klokkene er hyggelig priset til mellom 2248,- og 2498,- kroner, og brorparten av inntektene går til Norway Chess for å bidra til å øke sjakkinteressen i Norge og utlandet.Sitat Øyvind:

“Dette er først og fremst memorabilia for verdens sterkeste sjakkturnering. Vi har designet og produsert tre flotte modeller med sjakk i fokus. Norway Chess har virkelig gått i bresjen for å øke sjakkinteressen i Norge, og dette er vår måte å bidra på. Siden brorparten av salgsinntektene vil gå direkte til Norway Chess er denne klokken en fin mulighet til å støtte deres oppbyggende arbeid og samtidig tilegne seg et minne fra en fantastisk turnering.”


Besøk også Von Doren`s BrandPartnerside herPublisert 24.05.2019

Instagram

Basic.no