Annual Edition 2019 -86 eksklusive klassikere.

Hvert år lanseres en unik og begrenset utgave av den ikoniske Royal Steel Classic. –Denne eksklusive utgaven, som er tilgjengelig i bare 86 eksemplarer, hedrer vår arv så vel som selve tiden, forklarer Felix Formark, adm. dir.


Oversatt pressemelding Gunnhild Bjørnsti


Antallet symboliserer begynnelsen fra 1986, designen av årets Royal Steel Classic er spesiell med et moderne preg. –Vi inviterer herved til å glede dere over en sjelden og eksklusiv versjon av en klassisk klokke.


Royal Steel Classic Annual Edition 19

–Årets versjon av Royal Steel Classic Årlig utgave omfatter virkelig vår tolkning av svensk luksus. Den eksklusive klokken kommer med en mørk skoggrønn urskive og det årlige emblemet 2019 som er inngravert på baksiden bidrar til en stilig og distinkt aura til årets utgave.Som en svensk produsent verdsetter vi arven vår, ofte uttrykt gjennom opplevelser i naturen, og vi presenterer denne årlige utgaven for 2019 i en håndlaget kasse laget av svensk bjørk, påpeker Felix Formark.Registrer deg for 2020-modellen allerede nå

Registrer deg for neste års utgave av denne unike og eksklusive årlige lanseringen. Fyll ut skjemaet på vår hjemmeside som garanterer deg 2020-utgaven av Annual Edition. 


Fakta:

Kasse: Stål Ø41 mm.
Bakkasse: Unik “annual 2019” lukket bakkasse
Glass: Ripefritt safirkrystall med anti-refleks
Urskive og visere: Skive med markører i hvit super luminova og visere med super luminova.

Urskive: Mosegrønn
Bezel: Stål
Lenke: Stål med gravert logo.
Vanntett: 10ATM (100 meter)
Urverk: SS G7 Automatic movement (Swiss Made)
Pris 25.800 SEK


Publisert 14.11.2019

Instagram

Basic.no