Grand Seiko utvider med en helt ny automatikk-serie for damer.

På Baselworld 2018 presenterte Grand Seiko en limitert modell med et nytt automatikk kaliber 9S25 som var spesielt designet til dameklokker. I dag er Grand Seiko stolte av å presentere enda et nytt kaliber 9S27 og en serie av fem unike dameklokker. Med dette har en ny tid kommet for Grand Seiko dameklokker.


PartnerinnholdSlank eleganse og ytelse i perfekt harmoni

Det nye Grand Seiko automatikk kaliberet 9S27 beviser at et slankt design med en høy ytelse er en hårfin balanse som bare de dyktigste urmakere kan skape.

Klokken sin presisjon er utrolig med en presisjon på +8 til - 3 sekunder per døgn og en gangreserve på 50 timer. Denne høye prestasjonen er levert av et 8 beat verk som bare er 19.4mm i diameter og 4.49 mm i høyden, noe som gjør at klokken passer på ethvert håndledd og beholder sitt elegante og slanke design.


Man kan se verket gjennom safirglasset på baklokket

Ganghjulet ble designet som en blomst med fem kronblader takket være MEMS produksjon


Hvert verk er laget, montert og justert for hånd i Shizukuishi Watch Studio nord i Japan. Den siste Spron 610 legeringen som er brukt på spiralen, ankeret og ganghjul er laget av MEMS ingeniørkunst og alle klokkene går gjennom hele 17 dagers testprosedyre.


Fem klokkemodeller i versjoner av både stål og gull


Denne klokkeserien består av fem modeller, to i rustfritt stål og tre i 18 karat gull. De to stålmodellene har begge en diameter på 27.38mm. Klokkens kasse er Zaratsu polert for å gi dem en skinnende ‘finish’. Klokkens visere er laget av stål og har et skarpt design som gjør de lette å se. En versjon er designet med en Champagne sølvfarget tallskive med et subtilt mønster inspirert etter lintøy, og den andre versjonen har en tallskive av perlemor og diamantformede timesmarkører. De tre modellene med gullkasser har en diameter på 28.7mm og er designet i ulike gullvarianter - hvitt, gult og rosé. 42 diamanter er satt inn på hver bezel og 12 på hver perlemor-tallskive. En siste diamant er festet på kronen.
 
Kaliber 9S27 og denne nye glitrende kolleksjonen er alle tilgjengelige fra juni 2019 hos utvalgte Grand Seiko forhandlere.Publisert 23.03.2019

Instagram

Basic.no