Hublot Big Bang Unico SORAI

Neshornet er blant vår tids mest utrydningstruede dyrearter. SORAI – Save Our Rhino Africa India er en organisasjon opprettet av den tidligere profesjonelle cricketspilleren Kevin Pietersen, og har som mål å forhindre dette. Med Hublot på laget skal det bidras med bevisstgjøring og pengestøtte!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noFor mange av oss er det nok uforståelig, men faktum er at menneskets hunger etter de verdifulle hornene er hovedtrusselen mot neshornets eksistens. Ulovlig jakt og krypskyting er et problem som både organisasjoner og myndigheter forsøker å bekjempe, og organisasjonen SORAI er blant disse.Den nye limiterte klokken fra Hublot er et samarbeidsprosjekt hvor en stor del av overskuddet fra salget av de totalt 100 klokkene vil gå til arbeidet. Noe vil gå til «Care of Wild» som tar seg av neshornbarn som er foreldreløse, mens noe vil gå til arbeidet som gjøres av «South African National Parks Agency» gjør for å overvåke og forhindre ulovlig jakt. Dette gjøres blant annet med fly og kontinuerlig videoovervåkning av store områder.Hublot Big Bang UNICO SORAI
Selve klokken bygges rundt den populære Big Bang-serien og kommer i en 45 millimeter stor urkasse. Denne er produsert i keramikk og har fått et sandfarget (sandblåst beige) utseende som skal etterligne fargene i Afrikas villmark. Fargen går også igjen på den medfølgende velcroremmen, samt på den kamuflasjemønstrede remmen i gummi. Skiven er i hovedsak åpen/skjelettert, men motivet av et neshorn i underskiven klokken ni gir en umiddelbar henvisning til urets mer alvorlige misjon.


På innsiden sitter Hublots eget UNICO kaliber HUB1242, som er et kronografurverk med 72 timers gangreserve. Dette trekkes automatisk og kan ses gjennom safirglass, som er pyntet med SORAIs logo, på klokkens bakside. Prisen er oppgitt til 23.800€ eller rund regnet 245.000 norske kroner.


Publisert 21.11.2019

Instagram

Basic.no