Hublot Classic Fusion Chronograph Chelsea FC Limited Edition

De senere årene har Hublot hatt en tett tilknytning til fotball og fotballstjerner gjennom en mengde spesialmodeller og ambassadører, samt som offisiell tidtaker for det kommende Euro 2020. Nå kommer selskapets tredje limiterte modell i samarbeid med Chelsea FC!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.no


Hublot Classic Fusion Chronograph Chelsea FC Limited Edition


I slutten av november ble klokken avduket under et arrangement i London, med både sjefen for Hublot, Ricardo Guadalupe, og flere spillere på Premier Leauge-laget tilstede, herunder kaptein Cesar Azpilicueta. Modellen bygger over samme lest som de andre klokkene i Classic Fusion, men er passende utført i klubbens helblå farge.100 eksemplarer - Blå keramikk
Den 45 millimeter store og 13.05 millimeter høye urkassen er produsert i blå keramikk med børstet finisjering, og bruken av det ripesikre materialet brukes både på baklokken og bezelringen. Her blander man det børstede med polerte flater som skaper kontrast.Øverst på skiven, samt på baklokket preger Chelsea FCs logo designet. Skiven for øvrig har to underskiver, hvor den ene er minutteller for kronograffunksjonen (stoppeklokken), samt datovindu klokken seks. Langs baklokket står teksten «The Pride of London», samt hvilket nummer i rekken av totalt 100 eksemplarer man har i hånden. På innsiden sitter Hublots HUB1143-urverk som er selvtrekkende med en gangreserve på 42 timer.

Klokken leveres på en matchende blå gummirem med foldespenne og veiledende pris er oppgitt til rett over 140.000 norske kroner etter dagens kurs.


Publisert 13.12.2019

Instagram

Basic.no