Hublot Classic Fusion Ferrari GT 3D Carbon

Moderne teknologi og design er hovedingrediensen i mange av Hublots klokker. Når man samarbeider med en av verdens mest ikoniske bilprodusenter blir det nødvendigvis en ganske lynrask klokke – spesielt utviklet for de som fascineres av mekanikk i både bil og på håndleddet.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.no


Hublot Classic Fusion Ferrari GT 3D Carbon 


Samarbeidet mellom Hublot og Ferrari har allerede resultert i en rekke spesialutgaver. Ferrari GT 3D Carbons ytre er designet av «Centro Stile Ferrari», mens Hublot har stått for det tekniske indre - og henter sin inspirasjon fra nettopp bilen Ferrari GT som bygges på fabrikken i Maranello.Carbon 3D-fiber
Urkassen er laget i «Carbon 3D-fiber», et materiale som også er hyppig benyttet av Ferraris biler og som er både sterkt og svært lett. Det gir også et racinginspirert utseende med sine karakteristiske godt synlige fibre på den 45 millimeter store kassen. Faktisk er klokken også tilgjengelig i gull eller titan, som alle har sine egen visuelle profil som skiller seg fra de andre. Bezelringen er laget i polert sort keramikk, mens det benyttes safirglass på både for- og bakside.

På innsiden er det Hublots nye HUB1280 UNICO kronografverk med 3 dagers kraftreserve som driver tidsvisning, dato og stoppeklokkefunksjonen. Dette vises på fremsiden på det som må sies å være en meget åpen skivekonstruksjon, med røde, sorte og hvite detaljer. Den røde fargen går igjen på alle funksjoner som er tilknyttet stoppeklokken, herunder trykknappen for start/stopp på utsiden av kassen. Sentralt plassert klokken tolv er Ferraris velkjente steilende hestelogo, mens Hublot er plassert klokken seks.Hublot Classic Fusion Ferrari GT 3D Carbon er limitert til 500 eksemplarer og prisen ser ut til å havne rett i underkant av 300.000 norske kroner.


Publisert 14.10.2019

Instagram

Basic.no