Longines Elegant Collection -nå utsmykket i blått!

Blått er hovedfargen på urskivene og remmene til Longines Elegant Collection, en serie klokker som er direkte inspirert av Longines’ nøkkelverdi: Eleganse.


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


Her viser den Asiatiske toppmodellen Chi Ling Lin Longines Elegant i blått.


Armbåndsurene er tilgjengelig med et stort utvalg urskiver (se flere modeller her), og kombinerer enkelhet med klassisk stil i den reneste tradisjon fra Longines. Alle klokkene i denne kolleksjonen har automatisk urverk eksklusivt for Longines. Det er tegn på klokkemerkets ekspertise!

Opp gjennom årene har Longines bygget sin anerkjennelse på tre grunnleggende verdier: Tradisjon, ytelse og eleganse. Den sistnevnte verdien var den direkte inspirasjonen til årets Elegant Collection. I et forsøk på å tilfredsstille enhver mulig tolkning av eleganse, kommer nå kolleksjonen som allerede tilbyr et stort utvalg av urskiver - i en ny, flott blå farge.Det er helt i tråd med slagordet som er knyttet til Longines - "Eleganse er en holdning" – og Longines Elegant Collection uttrykker raffinement og enkelhet. Den nye blå versjonen tilfører prestisje i denne ekspansive samlingen, som er verdsatt av både menn og kvinner.Ved å introdusere denne nye nyansen, legger Longines et snev av moderne stil og fornyelse til Elegant Collection, uten å kompromittere sin tidløse design. Den blå skiven med design av solstråler leveres med visere og tall med diamanter, og blå alligator-rem eller lenke i rustfritt stål. Disse moderne versjonene er tilgjengelige i fem størrelser (25, 29, 34,5, 37 og 39 mm) for å passe til både mannlige og kvinnelige håndledd. For å fremheve tradisjonen og klokke-ekspertisen til Longines, har alle klokkene automatisk urverk eksklusivt for dette sveitsiske merket.

Veil pris fra 13 490,- til 39 590,-

Se flere modeller fra Longines Elegant Collection i egen lookbook her.


Publisert 05.12.2018

Instagram

Basic.no