Med presisjon i høysetet

Raymond Weil har i samarbeid med det kjente franske selskapet Repetto skapt en spesialmodell i sin kolleksjon Shine som er inspirert av ballettens verden. Modellen, kalt «Shine Etoile», er skal være like elegant og grasiøs som solodanseren på ballettscenen («etoile» betyr stjerne på fransk).

 


 

raymond weil

 

Skiven har et mønster som er inspirert av tyll, leveres med lenke og to ekstra skinnremmer. Remmene er laget av det samme skinnet som Repettos populære ballerinasko. Remmene settes enkelt på, takket være en patent der man vrir på baklokket. Uret er tiltenkt som et tilbehør tilpasset ditt antrekk og humør.

Modellen er i stål, 32 mm.

 


raymond weil

 

 

«Ekspertise er en levende arv som vi dyrker og fører videre inn i fremtiden. Dette tankesettet førte til samarbeidet med Raymond Weil. Vi er to uavhengige, familie-eide bedrifter som begge søker fortreffelighet og presisjon» uttaler Jean-Marc Gaucher, administrerende direktør for Repetto.

«I 40 år har Raymond Weil forvaltet kunnskapen fra sveitsisk urindustri. I 70 år har Repetto holdt i hevd den franske elegansen og kunnskapen som kjennetegner landet hvor klassisk ballett ble skapt. Repetto og Raymond Weil representerer familiehistorier som forenes av en søken etter fortreffelighet og presisjon. Sammen akkompagnerer vi verdens kvinner når de gjør sine livs opptredener» legger administrerende direktør i Raymond Weil, Elie Bernheim, entusiastisk til.

 

raymond weil

 

Instagram

Basic.no