MeisterSinger Circularis Automatic «Old Radium»

Circularis Automatic kan beskrives som de mest eksklusive utgavene fra MeisterSinger, og nå kommer toppmodellen i en ny og gammeldags look - Old Radium. Det gir klokken et ganske så annet utseende enn eksisterende modeller!


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noKlokkeprodusenten MeisterSinger har blitt nærmest synonymt med klokker som benytter énhånds tidsvisning. Én enkelt viser gjør én full rotasjon på 12 timer og viser aktuell tid med en nøyaktighet god nok «for alle som ikke skynder seg på sekundet». Circularis er selskapets toppmodell, med spesielt utviklede urverk for den single tidsviseren, og kommer både som det automatiske MSA01 og det håndtrukne MSH01.Old Radium
Nyeste versjon av Circular Automatic kommer med et fargetema som MeisterSinger omtaler som «Old Radium». Mer casual og kul ifølge produsenten selv, med sitt patinerte utseende. Det hele starter med urkassen som er mattet ned fremfor å være polert. Dette fortsetter på skiven hvor timemarkørene ikke er appliserte, men sammen med viseren malt i selvlysende «radiumfarge». Mot den sorte skiven sender det tankene tilbake til langt mer historiske instrumenter og gir inntrykk av en klokke som har fått sitt utseende over flere års iherdig bruk.Urverket MSA01 fokuserer på at viseren skal ha en svært jevn og glatt bevegelse, til tross for sin ganske markante lengde. To hovedfjærer sikrer imponerende 120 timers gangreserve og urverket er pent dekorert og synlig gjennom safirglasset på baksiden. Urkassen måler 43 millimeter i diameter og oppgir en vanntetthet til 5 bar.

Norsk veiledende pris på nylanseringen er 47. 490,-

Klokken kan bestilles hos Urmaker Jermstad i Molde og hos Urmaker Thorbjørnsen i Stavanger.


Publisert 06.11.2019

Instagram

Basic.no