MILLE MIGLIA LAB ONE- EN MEKANISK UTFORDRING FRA CHOPARD

En ny futuristisk-formet kasse, en nytt tourbillon urverk. Mille Miglia Lab One er en konseptklokke som hedrer 1000 Miglia modellen.


Skrevet av Gunnhild BjørnstiDen er designet etter inspirasjon av de ypperste racerbiler dedikert av den samme søken etter teknisk innovasjon og raffinement. Denne første selv-opptrekkende Chopard tourbillon kronometer lanseres i en limited edition på kun 20 eksemplarer hvor grensene er skjøvet til det maksimale for hva Chopard Manufacture kan skape.
Denne ultra-lette klokken viser en kasse i moderne sort titan som er både eksepsjonelt ergonomisk og teknisk sofistikert, samt at tourbillon urverket (Chopard 04.03-M) er utstyrt med en patentert stoppe-tourbillon mekanisme og en likeså patentert usynlig krone.

En mekanisk kultur

Karl-Friedrich Scheufele, Co-President av huset og grunnlegger av Chopard Manufacture workshops skapt i 1996, valgte ut sine beste designere, teknikere, klokkemakere og eksperter i all hemmelighet med mandat til å forestille seg fremtiden til en sporty Haute Horlogerie. Når denne kreative klokken var satt sammen med alle sine deler, fikk elitegruppen inspirasjon fra L.U.C 04.01-L kaliberet, et unikt urverk som har preget historien til Chopard Manufacture og som utstyrer L.U.C Engine One modellene i dag.

Chopard er partner og offisiell tidtager for Mille Miglia racet helt fra 1988, drevet av lidenskap for bilder og et krav for kvalitetstester i de tøffeste omgivelser.


Publisert 29.10.2020

Instagram

Basic.no