Nå lanseres den nye ORIENT Sports Multi-Dial Field Watch

Oppdag den neste generasjonen av ORIENT’s populære Sports ET0N Field Watch


Skrevet av Gunnhild BjørnstiOm ORIENT

Grunnlagt i Japan i 1950, er ORIENT et historisk betydelig klokkemerke som verdsettes over hele verden for sine unike og særegne klokker med sine in-house urverk av høy kvalitet. I dag blir ORIENT verdsatt av kunder i over 70 land over hele Midt-Østen, Sør-Amerika, USA, Kina og Europa.

Merket har opprettholdt sin posisjon i teten av mekanisk urproduksjon i Japan, med fokus på in-house urverk og spesialdesignete klokker for både menn og kvinner.


ORIENT har nylig gitt ut den andre generasjonen Sports ET0N Field Watch. Den kommer med et oppdatert design, nye alternativer for remmer og automatisk  in-house kaliber F6.Kolleksjonen forsterker det klassiske field watch utseendet og introduserer design og mekaniske oppdateringer ved å bruke ORIENT-urverket.

I motsetning til sin ET0N-forgjenger, har den nye ORIENT Sports Multi-Dial Field Watch manuellt opptrekk med 40 timers kraftreserve. Det nye urverket har tillatt omplassering og ny størrelsen på den 24-timers underskiven, og inkluderer indikator av ukedagene. Ytterligere designendringer inkluderer en forenklet kapittelring, omplasseringen av kronen og et spesielt bakstykke. Resultatet er en ren og tidsriktig klokke som er like egnet til kontoret som til fritiden.ORIENT Sports Multi-Dial Field Watch er ideell til sport og aktiviteter i friluftsliv med selvlysende visere og sekundvisere med rød tupp, en matt finish og er vanntett ned til 100 meter. Nylon stropper er nå tilgjengelige i grønt eller svart sammen med nye og forbedrede alternativer i skinn og rustfritt stål.

Tilgjengelig i fem farger, alle med 42,4 mm stålkasse og lenke i rustfritt stål: en marineblå eller grønn urskive med stålkasse og lenke; skive i grafitt med en svart IP stålkasse og en grønn nylonrem; en sort urskive med  stålkasse og svart nylonrem,;urskive i bisquit stil, stålkasse og brun skinnrem.ORIENT bevarer det tradisjonsrike håndverket i japansk urmakeri ved å opprettholde en fullstendig uavhengighet og fører nøye tilsyn med produksjonen av sine egne automatic urverk fra start til slutt. Dette tradisjonelle fokuset blir balansert av en raffinert estetikk som sikrer at hver ORIENT-klokke blir en følgesvenn over lang tid.

ORIENT Sports Collection inkluderer bestselgeren ORIENT Sports Diver Style-utvalget av klokker og ORIENT Sports Diver Style, ofte referert til som 'Big Mako' av fansen, som ble lansert sommeren 2019.

Den nye ORIENT Sports Multi-Dial Field Watch er nå tilgjengelig hos utvalgte forhandlere og via godkjente ORIENT-distributører over hele verden. Prisene er oppgitt og starter på kr 2978.-

Forhandlerkontakt: Arild`s Agentur As- Mob:+47 3319 8858 - http://arildsagentur.no/ Mail: arildhs@online.no


Publisert 29.01.2020

Instagram

Basic.no