Ny Presage Limited Edition –inspirert av cocktails

Dekorer håndleddet med flotte klokker i klassiske konturer fra Seiko!


Tekst: Gunnhild Bjørnsti - Foto: SeikoI 2017 ble den nye Presage-serien designet med inspirasjon fra eksklusive drinker og  cocktailbarer. Klokkene fikk en suksess verden rundt både for klokke- og cocktail entusiaster. Urene ble designet med inspirasjon fra cocktails laget av Hisashi Kishi, sjefsbartender på STAR BAR i Tokyo’s Ginza-område og tidligere vinner av den Internasjonale «Bar Association World Championship».Nå lanseres en ny limited edition i tre modeller, alle basert på en av Kishi’s cocktail kreasjoner. Hans Fuyugeshiki-drink har et kult og rent utseende som reflekteres i den delikate og dramatiske tallskiven. Ordet Fuyugeshiki betyr vinterlandskap og den lyse urskiven reflekterer det magiske lyset på en klar vinterdag.

Stetten på et cocktailglass ga designideen til de smale, tydelige timetall-markørene. Kvaliteten på klokken vises i hver minste detalj, inkludert klassisk buet og herdet mineralglass, og visere med myke linjer.


Alle de tre versjonene har et gjennomsiktig baklokk, med 4R57 og 4R35 urverk. Hver klokke har også et eget serienummer.

Hisashi Kishi, sjefsbartender på STAR BAR i Tokyo’s Ginza-området og tidligere vinner av den Internasjonale «Bar Association World Championship» og hans team.


Publisert 01.11.2018


Publisert 30.10.2018

Instagram

Basic.no