Nyskapende materialer – Rado DiaMaster Thinline (Ceramos)

Vi har tidligere omtalt den spesielle og fargerike «True Thinline Nature»-kolleksjonen fra Rado, men fra produsenten som er blant de som satser mest på nye materialer, finner vi også en annen spennende nyhet i form av Rado DiaMaster Thinline som bruker det patenterte CeramosTM.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noOm vi snakker om eksperimentering med materialer er Rado blant de aller mest fremadrettede i bransjen. Hyppig bruk av utradisjonelle materialer har nærmest blitt et varemerke for produsenten, og de nye utgavene i DiaMaster Thinline-kolleksjonen gjør bruk av det helt spesielle CeramosTM, som er en blanding av metallegering (10%) og keramikk (90%).I følge Rado selv blir resultatet det beste av begge verdener. Det vil si lettheten og motstandsdyktigheten mot riper som man finner i keramikk, blandet med det elegante og udiskuterbart mer klassiske utseende til metall.

DiaMaster Thinline (Ceramos)
I DiaMaster Thinline Ceramos finner du nettopp bruk av dette materialet i den 41 millimeter store urkassen, som sammen med safirglasset sikrer god motstandsdyktighet mot hverdagens utfordringer. Simplistisk design er nøkkelordet til DiaMaster Thinline, som kommer i flere ulike utgaver. Her er det ulik sammensetningen av metall og keramikk som gir klokken de ulike fargene.På innsiden av den kun 8.3 millimeter lave urkassen sitter et automatisk selvtrekkende verk som viser tid og dato, og klokken leveres på skinnrem. Veiledende norsk pris er 21.220,- kroner.

Vi har tidligere omtalt den spesielle og fargerike «True Thinline Nature»-kolleksjonen fra Rado. Gå til saken ved å klikke på bilde under.


Publisert 19.12.2018

Instagram

Basic.no