OMEGA 1957 Trilogy Limited Editions

I 1957 lanserte OMEGA tre klokker som har utviklet seg til klassikere: Seamaster 300, Railmaster og Speedmaster.

I år hedrer OMEGA disse tre mekaniske mesterverkene ved å lansere en spesiell 60-årsjubileum utgave. Modellene kan kjøpes separat eller som trio.

Alle tre klokkene er utført i polert og børstet stål og har en sort “tropisk” skive. Hver klokke er limitert til 3557 stykker og er levert i en eske inspirert av den originale esken fra 1957, helt ned til sjøhesten på lokket, retro-logo og cordfløyel fôr. Klokkeetuiet inneholder to ekstra remmer i skinn og nato.

 

omega trilogy

 

Seamaster 300, 60th Anniversary Limited Edition Master Chronometer 39 mm
Den aller første Seamaster 300 var svært ettertraktet pga. den sorte urskiven, den store pilen på timeviseren, toveis roterende dykkebezel og innfelt trekantet timemarkør. Klokken var utviklet spesielt for dykkere og fagfolk som jobbet under vann og ble raskt et ikon for innovasjon og stil. 2017 modellen basert på CK2913 har en sort aluminium bezel og det originale Naïad merket på kronen, som i 1957 var et symbol for klokkens eksepsjonelle vanntetthet.

Railmaster 60th Anniversary Limited Edition Master Chronometer 38 mm
Railmaster var designmessig en enkel, elegant og praktisk klokke tiltenkt forskere, teknikere og alle som jobbet nær elektriske felt. Originalens upretensiøse stil har blitt overført til 2017 modellen. Klokken er drevet OMEGA Master Chronometer kaliber 8806 som er motstandsdyktig mot magnetiske felt opp til 15.000 gauss.

Speedmaster 60th Anniversary Limited Edition 38.6 mm
Den original Speedmasteren kalt “Broad Arrow” på grunn av sine særegne visere, var ikke bare den første Speedmasteren, den var også det første kronograf armbåndsuret med takymeter skala på bezelen. Det var en designfordel for racerbil kjørere. På den nye modellen er skrifttypen endret for å være lik den originale takymeter skalaen fra 1957. Klokken er drevet OMEGA sitt kaliber 1861. 


omega trilogy

 

Instagram

Basic.no