OSLO WATCH FAIR 2019 - WATCH - FJORD - ART – Norges største klokkemesse

Urmaker Bjerke arrangerer alle klokkefrelstes våte drøm når verdens ledende klokkemerker viser sine horologiske mesterverk i Oslo.


Skrevet av Gunnhild Bjørnsti


Klikk på bilde for link til messens FB side


Skur 13 på Tjuvholmen er åstedet for klokkehåndverk i særklasse den 1. og 2. november. Kjente merker som Rolex, Longines, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, Omega, Breguet, Blancpain og Panerai er representert samt nykommer A. Lange & Söhne fra Glashütte i Tyskland. Totalt er 17 store klokkemerker tilstede fordelt på 1500 m2. Klokkeinteresserte kan både ta og føle på nyheter, klassikere, unike modeller, stille spørsmål til representantene og leve i en salig klokkeverden med de edleste materialer og de mest finurlige urverk.

– Skur 13 vil absolutt være riktig destinasjon for alle som har et lidenskapelig forhold til tikkende mesterverk, men også for alle som bare er litt nysgjerrig. Vi samler de mest toneangivende klokkeprodusentene i verden til årets store begivenhet. Dette er virkelig ikke noe du vil gå glipp av - så hold av helgen allerede, sier Halvor Bjerke.


Det er andre gangen at Urmaker Bjerke lanserer Oslo Watch Fair, og de er stolte av å skape årets største klokkebegivenhet sammen med de ledende klokkeprodusentene.

Vacheron Constantin

Blancpain


Urmaker Bjerke garanterer at alle som lar seg fascinere av håndverk og design fra øverste hylle ikke kommer til å dra skuffet hjem.

–Vi flytter også flere av våre urmakere til et pop-up verksted som en del av utstillingen. Det gir deg muligheten til en eksklusiv kikk bak kulissene og innsikt i hvordan vi jobber. Urmakerne vil svare på alle mulige spørsmål du har rundt vedlikehold og stell av klokker, og kanskje tar de en titt på klokken din hvis det er behov, avslutter Halvor Bjerke.


Tudor

Jaeger-LeCoultre


Musiker og komponist Maren Selvaag vil med eget ensemble stå for det kunstneriske innslaget. Gastronomiske godbiter serveres fra The Salmon. Alt ligger til rette for en uforglemmelig høsthelg!Publisert 23.10.2019

Instagram

Basic.no