Royal Steel Worldtimer LEET

Royal Steel Worldtimer LEET er en flott klokke som feirer digitale idrettsutøvere og deres dype lidenskap for esport.


PressemeldingEt samarbeid med legendariske HeatoN og Potti har resultert i denne unike klokken som leveres med en svart DLC-behandlede 24 timers bezel og en spesial designet skive med en super-LumiNova kors. I tillegg, med sitt tidløse og elegante design, skaper den et perfekt symbol for en sport klar til å erobre verden.

1337 er gamer språk for "elite" og noe vi virkelig forstår. Tross alt har vi vært eliten i vår bransje de siste 32 årene. To helt forskjellige, men liknende verdener blir kombinert i en. Selvfølgelig er det forskjeller, men det som gjør dette til en perfekt kamp er folket. Lojalitet, dedikasjon og kjærlighet til spillet er kjerneverdiene for dette arbeidet.Emil "HeatoN" Christensen og Tommy "Potti" Ingemarsson er to sanne esports legender som har vunnet VM 18 ganger. Hastighet, mental styrke og utholdenhet er synonymt med deres spill. I en av verdens største og raskest voksende sport har de oppnådd og gjort ting som aldri har blitt gjort før. Samarbeidet med disse to legendene og nå Sjöö Sandström-ambassadører gir oss en unik posisjon i denne fantastiske verden. Idrett på elitenivå hvor fokus er på ofre, vilje, engasjement og oppmerksomhet på detaljer. Akkurat som i vår konkurrerende verden av eksklusive håndlagde klokker.


Emil "HeatoN" Christensen og Tommy "Potti" Ingemarsson


Fra 2018 er Sjöö Sandström offisiell timer for den raskt voksende svenske eliten serien. Et partnerskap som også inkluderer levering av eksklusive klokker til ligaens mest verdifulle spillere. Velkommen til begynnelsen av en ny spennende æra, noe som verden aldri har sett før.


Publisert 06.12.2018

Instagram

Basic.no