SEIKO Presage Cocktail

Den nye Seiko Presage kolleksjonen har hentet inspirasjon fra glamouren i en cocktailbar.

 


 

seiko

 

I 2010 begynte en mekanisk klokke, designet spesielt for det japanske markedet, å tiltrekke seg oppmerksomhet på verdens klokkeblogger og nettsteder. I månedene og årene som fulgte ble klokken kjent og den ble ettertraktet av Seiko-fans over hele verden.

Nå lanseres en mekanisk serie i Presage kolleksjonen som er basert på denne klokken. Seiko-entusiasters ønsker er tilpasset, og vi hever våre cocktailglass til dem.

Det var under Baselworld 2016 at Seiko lanserte internasjonalt Presage-kolleksjonen.

 

seiko

På bare tolv korte måneder har Presage etablert en viktig posisjon i hjerter og sinn hos tilhengere av fint urmakeri på mange markeder, takket være mangfoldet av design, sin valuta for pengene og det brede utvalget av kalibrer fra den mest anvendte 4R, gjennom 6R, til den eksklusive 8R.

Presage bringer sammen flere av Seikos viktigste fremskritt innen mekanisk urmakeri, inkludert Magic Lever, den unike og svært holdbare Spron legeringen brukt i fjærene og Diashock beskyttelsessystemet. I hjertet av hver Presage klokkene er fordelene med over et århundre urmakeri og In-house manufacture. Presage er japansk finmekanisk horologi.

 

seiko

 

Manhattan, Martini eller Margarita? Valget er ditt.

Det er åtte modeller i kolleksjonen, hver inspirert av forskjellige cocktails og hver med sitt eget fargevalg. To forskjellige kalibrer brukes; 4R35 tilbyr et slim og enkelt design i en trehands-modell, mens 4R57 også tilbyr en powerreserve indikator. Sunray-urskivene har alle et dypt, trykket mønster. Viserne er delikat buet av dyktige håndverkere og gir klokken er en slankere profil.

Den høye kvaliteten til° Presage møter sjarmen til et design inspirert av gleden over en god cocktail. Som det sies i Japan; "Kampai!"


 

Instagram

Basic.no