Sinn lanserer «Duo Flex Diving Watch Strap System»

Tyske Sinn Spezialuhren er kjent for sine røffe og kapable arbeidsklokker, beregnet for bruk både langt oppi luften og dypt under vannskorpa. Nå kommer de med et nytt system for å raskt kunne tilpasse klokkene til å passe på håndleddet selv om våtdrakten benyttes.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noDet nye remsystemet retter seg mot både profesjonelle og semiprofesjonelle dykkere, og vil passe på selskapets klokker i U-serien. I følge Sinn vil mange av de mer tradisjonelle mulighetene som finnes i enkelte selskapers foldespenne være utilstrekkelig til å få disse til å passe godt på en våtdrakt. Sinn har derfor utviklet et eget system bestående av egne endestykker, silikonremmer og foldespenne.Duo Flex
De spesielle endestykkene er spesialutviklet til Duo Flex-systemet og kan kjøpes i både sort (PVD-belagt) eller med vanlig stålfinisj, som vil matche din Sinn U-klokke. Silikonremmen, som kommer i hhv. blå, grønn, sort, hvit og rød, festes direkte mot denne med en kroklignende patent og deretter til foldespennen. Foldespennen har i tillegg mulighet til å korte ned eller forlenge totallengden med inntil 5 millimeter.Under vanlig bruk vil silikonremmen være solid festet mot endestykkene, mens du enkelt kan dra denne av og bytte ved å bøye remmen under urkassen og skyve. Dette vil gjøre deg i stand til å bytte mellom kortere eller lengre remmer, eventuelt bare mellom forskjellige farger, på en svært rask måte og helt uten bruk av verktøy.Prisene virker å variere litt etter type og regn med fra 3500,- og oppover for ett fullt sett. Delene i settet ser også ut til å kunne bestilles separat for de som kun ønsker flere remmer eller reservedeler.


Publisert 19.09.2019

Instagram

Basic.no