Sort eleganse for damene - fra Vacheron Constantin

Overseas-kolleksjonen er den mest sporty fra Vacheron Constantin, men det hindrer ikke den nylanserte utgaven med en sortlakkert skive fra å være både elegant og pyntet, hvor innrammingen med diamanter bare er med å understreke nettopp det.


Skrevet av Jørgen Erdahl - Horae.noTradisjonen med egne dameutgaver av sine luksussportsmodeller går langt tilbake hos Vacheron Constantin, faktisk helt til lanseringen av 222 i 1977. Overseas-kolleksjonen har videreført arven siden sin introduksjon i 1996, og nå igjen i den fornyede modellserien som har et par-tre år på baken.


Overseas Lady Quartz
Spesielt for kvinnelige håndledd kommer nå en 33 millimeter stor Overseas med sortlakkert skive, som har et nedtonet solstrålemønster. Langs bezelringen er urkassen satt med 78 diamanter, og som sammen med kombinasjonen polerte og børstede flater understreker at dette er en klokke som også passer til pyntede anledninger. Visere og timemarkører er fasettslipte og produsert i hvitt gull, og klokken har også datovindu klokken tre.


Med skinnrem

Med lenke

Med gummirem


Klokken har Vacheron Constantins system for å enkelt bytte mellom lenke og rem, helt uten bruk av verktøy, og slik kan klokken tilpasses ytterligere til humør, antrekk eller anledning. Rem er for øvrig tilgjengelig både i skinn og gummi. Det batteridrevne urverket på innsiden sikrer problemfri bruk og svært god nøyaktighet.

Modellen kommer også med en blå «denim» skive eller i urkasse av roségull med sølvfarget skive, hvor sistnevnte naturlig nok havner noe over i pris. Pris på modellen i stål er rundt 150.000 norske kroner.


Publisert 20.12.2019

Instagram

Basic.no