TAG Heuer Connected Series III

Av de store tradisjonsrike produsentene av luksusklokker er det nesten bare TAG Heuer som har valgt en helhjertet satsning mot elektroniske smartklokker – da selvsagt i tillegg til sin vanlige mekaniske kolleksjon. Nå er nyeste generasjon tilgjengelig i form av Connected Series III.


Skrevet av Jørgen ErdahlSmarte og tilkoblede klokker har i løpet av få år skapt seg en helt egen plass i klokkeverdenen. Med et utall muligheter innen overvåkning av trening, søvn og aktivitet, samt varslinger fra mobiltelefon har det blitt et verdsatt objekt i manges hverdag. TAG Heuer er blant de få som har satset på tilkoblede klokker i et luksussegment, og har klart å skaffe seg et visst fotfeste i en bransje preget av produsenter uten historie innen tradisjonelt klokkemakeri.


Series III


Nyeste variant av Connected er likere en tradisjonell TAG Heuer enn noensinne. Kassen er slankere og rem-/lenkefestene mer som vi er vant til å se de på klassiske Carrera-modeller. De fysiske målene på 45 x 13,5 millimeter er fortsatt voksne, men fremstår langt mer raffinert og skarpt enn tidligere. Tre varianter blir tilgjengelig fra starten, henholdsvis i rustfritt stål med bezelring i keramikk eller stål, samt en topputgave i DLC-belagt titan med keramisk bezel.

Innmaten er oppgradert med prosessor fra Qualcomm og software er basert på velkjente Google Wear. Det inkluderer funksjoner som navigasjon, notifikasjoner fra e-post, Google Translate og en mengde annet. I tillegg har TAG Heuer laget en egen sportsapplikasjon som støtter en drøss treningsmetoder, inkludert alle typer tidtaking, golf og sykling.


Caption
Caption

TAG Heuer har inkludert muligheten for å raskt kunne skifte mellom lenke og en mengde ulike remmer. Regn med norske priser fra 19.000 til 26.000 kroner, avhengig av modell.


Publisert 02.04.2020

Instagram

Basic.no