Tissot Lovely Square

Den nye Tissot Lovely Square er en hyllest til de små dameurene fra 60-tallet; en fullstendig feminin kreasjon tilpasset de netteste håndleddene.


PartnerinnholdPå tross av sine delikate 2x2 cm er den dristig i sitt firkantede design og den flotte kassen glitrer uansett sesong og anledning. Det nye designet til Lovely Square er tilgjengelig i syv distinkte versjoner som vil tiltrekke seg kvinner med en forkjærlighet for tidløs glamour.Se flere modeller av Lovely Square i egen lookbook


Tekniske spesifikasjoner

·         Swiss made

·         Quartz-urverk

·         Urkasse i 316 L rustfritt stål med varianter belagt med gull- og rosegull PVD

·         Ripefritt safirglass

·         Diameter: 20 x 20 mm


LITT OM TISSOT

Tissot ble grunnlagt av Charles-Félicien Tissot og hans sønn Charles-Émile i Le Locle, Sveits, i 1853. Le Locle regnes som den sveitsiske urindustriens vugge og er derfor på UNESCOs Verdensarvliste. Tissot introduserte det første masseproduserte lommeuret i 1853, og den første antimagnetiske klokken i 1929-30. Selskapet var også først i verden til å produsere klokker av plast, perlemor, tre og stein. Tissot fusjonerte med Omega SA i 1930, og Tissot-Omega-klokker fra denne perioden er svært etterspurte av samlere. Hovedkvarteret ligger fremdeles i Le Locle i Sveits, og selskapet er tilstede i mer enn 160 land verden over. Siden 1983 har Tissot vært en del av Swatch-gruppen, verdens største produsent og distributør av klokker. Tissot er offisiell tidtaker for verdensmesterskapene i sykling, motorsykkel, fekting og ishockey.


Publisert 08.04.2019

Instagram

Basic.no