SPEAR by Langaard

I 2017 lanserte vi SPEAR by Langaard - en kolleksjon med edgy og stilrene smykker laget i 18 karat gull, med og uten diamanter. Kolleksjonen består av ørepynt, kjeder, ringer og armbånd som kan brukes alene eller kombineres for et personlig uttrykk.


Skrevet av RedaksjonenHos Juvelér Langaard er vi mest kjent for eksklusive og klassiske diamantsmykker med en twist. I mer 36 år har vi hatt gleden av å bidra med vakre smykker til store og små anledninger.

Aim higer

Smykkene er tilgjengelige i gult , hvitt og roségull, og finnes både med og uten diamanter. Det lille spydet som både symboliserer styrke og fasetten i en brilijantslipt diamant, preger hele kolleksjonen. Resultatet er litt tøffere enn mange av våre klassiske smykker, men er samtidig sofistikert og elegant.

De fleste smykkene er små og delikate, og passer perfekt til hverdagsbruk. Enkelte er litt større, og er perfekte når man ønsker noe som blir lagt merke til.


Creol Collection

Våre creoler er laget av 18 karat gult, hvitt eller roségull, er like vakre alene som med våre dekorative heng. De finnes med eller uten diamanter, og i to ulike størrelser.

De håndlagde, løse creolhengene med fargestener er blant våre mest populære smykker, og nå har vi gleden av å lansere Spear-heng i alle tre farger, med og uten diamanter, slik at man kan kombinere Creoler og heng etter ønske.


Publisert 01.10.2019

Instagram

Basic.no